Obžagovanje in podiranje dreves

So se vaša drevesa razrasla preveč v višino in širino?

Ali vaši okolici in vam predstavljajo nevarnost?

Nič za to, stopite v stik z nami in skupaj poiščimo rešitev za vaše drevo in poskrbimo za vaše prijetno in sproščeno bivanje.

Stopite v stik z nami.    Pokličite: 041-612-532       e-mail : info@lesjezlato.siVarno in urejeno okolje, je vse kar srečen in sproščen človek potrebuje.Obžagovanje dreves je že od nekdaj nujno opravilo. Ob spremembah podnebnih razmer v zadnjih letih pa je skrb za drevje postala še pomembnejša.

Tudi obrezovanje dreves na višini je pommbno, saj visoka drevesa predstavljajo neposredno nevarnost za ljudi in njihovo last. Z obžagovanjem dreves na višini odstranimo odvečni in odrmlo vejevje, ki bi lahko že ob malo močnejšem vetru padlo in povzročilo škodo kakšni hiši, električni napeljavi ali celo poškodovalo mimoidočega.

Iz istega razloga je dobro tudi, da o delo opravi nekdo, ki im izkušnje z delom na višini in ima znanje iz arboristike, drevesne biologije in, ki ve kakšna je vloga dreves v urbanem okolju.

Obrezovanje dreves na višini je zelo tvegano tako za drevo kot obrezovalca, če ta nima pravilnega znanja in izkušenj.

V našem podjetju je lastna varnost obrezovalca ključnega pomena, zato obrezovanje dreves na višini izvajajo izključno izkušeni strokovnjaki, ki delo poznajo in sta jim skrb za zdravje dreves in varnost pri delu na prvem mestu.

Obrezovanje dreves na višini lahko opravi samo tisti obrezovalec, ki se počuti varno.

 • Kaj vam naše podjetje nudi in kaj lahko pričakujete?

  obrezovanje okrasnih dreves,

  obrezovanje sadnega drevja,

  pomlajevanje dreves,

  oblikovanje krošnje,

  obrezovanje grmovnic in ostalih rastlin,

  obžagovanje vej na višini,

  zahtevno podiranje drevja v urbanem okolju ( v mestu med hišami,bloki, itd. …)

Stopite v stik z nami.    Pokličite: 041-612-532       e-mail : info@lesjezlato.si

Naše podjetje se zavzema za urejeno okolico. Želimo vnesti družbi val zelenja, prijetnega in sproščenga bivanja. Vrjamemo da naša kvaliteta in učinkovitost lahko to doprineseta. Pridružite se valu prijetnega in sproščenega bivanja in skupaj zgradimo prijazno okolju skupnost.

Ivan Erčulj, www.Lesjezlato.si